Panzerò

Ontdek Onze Heerlike Producten

Ons uitgebreide netwerk van Apulische boeren en leveranciers stelt ons in staat om u te voorzien van de meest verse en authentieke Italiaanse gerechten die mogelijk zijn. Onze producten van eigen bodem, vis, vlees, kazen en olijfolie komen rechtstreeks uit Puglia. We bezoeken elke boerderij en leverancier om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen, ruim voordat onze getalenteerde culinair medewerkers uw maaltijd op artisanale wijze bereiden.

  • Wat is Apulië of Puglia?

    Apulië is een regio in het zuiden van Italië die bestaat uit verschillende steden en dorpen. Het staat bekend om zijn ongelooflijke eten, prachtige stranden, en prachtige architectuur, evenals het warme weer. Breng een week door in de belangrijkste steden, zoals Lecce (Salento), Bari, Brindisi en Taranto om de essentie van deze charmante regio te ontdekken.

  • Altamura brood

    Het brood van Altamura vertelt het verhaal van dit kleine stadje in Puglia. Het is de thuisbasis van het enige brood met beschermde oorsprongsbenaming (DOP) van het land, gemaakt van durummeel dat is gemalen uit in de streek geteelde griesmeel. Deze prachtige streek heeft een uniek erfgoed en een unieke cultuur ontwikkeld die weerspiegeld wordt in het broodbakproces. Altamura is het perfecte brood voor elke gelegenheid. Het is een echt ambachtelijk product met vele heerlijke karakteristieke kenmerken. De kenmerkende knapperige korst, de kenmerkende gele kleur en de kruim met zachte textuur maken allemaal deel uit van de aantrekkingskracht van Altamura. Wij zijn ervan overtuigd dat u er net zo van zult genieten als wij!

  • Stracciatella kaas

    Onze biologische Stracciatella kaas uit Puglia is het romige centrum van burrata. Het is gemaakt van versnipperde draden mozzarella (sfilacci) gemengd met verse room.

  • Fiaschetto-Tomaten

    Fiaschetto's zijn kleine Pugliese pruimtomaten met een zoete en fruitige smaak, waardoor ze ideaal zijn voor puree en sauzen. Wanneer je een van deze delicate smaakbommetjes in je mond stopt, barsten ze van een immense hoeveelheid verse sappigheid, in evenwicht gehouden met een zacht zuurtje, en zeer aromatische kwaliteiten. De Fiaschetto-tomaat maakt deel uit van een Slow Food Presidia. Dit zijn gemeenschappen van boeren, ambachtslieden, en meer van over de hele wereld die ernaar streven om traditionele productietechnieken in leven te houden.

  • Artisjokken

    Carciofo is een soort bolvormige artisjok die groeit in de provincie Brindisi, in de regio Apulië. Deze artisjok is knapperig, smaakvol en mals met een mildere en zoetere smaak dan de meeste andere soorten.

  • Zwarte Leccino olijven

    Leccino zwarte olijven zijn een kleinere olijfsoort, maar hebben een krachtige smaak! Je kunt ze zo eten of er hoogwaardige olijfolie van maken. Je vindt ze in sommige van onze Puccia en onze antipasto!

  • Parmigiana Mamma Anna

    We hopen dat je trek hebt! Dit geheime familierecept komt tot leven met krokant gebakken aubergine, biologische mozzarella, tomatensaus, en hartige Apulische kazen. Al generaties lang doorgegeven door Mamma Anna, (Mimmo's moeder) is dit een gerecht dat je niet mag missen! Elke portie van onze Parmigiana Mamma Anna is 300 gr en wordt geleverd met ons Altamura brood dat u kunt gebruiken om alle heerlijke saus op te dweilen! De Italianen noemen deze handeling van het schoonmaken van je bord liefkozend ''scarpetta''.

  • Lasagna Casereccia

    Als u op zoek bent naar een maaltijd die even troostend als rijk en heerlijk is, dan is onze 300 gr lasagna casereccia het gerecht voor u! De combinatie van onze langzaam gegaarde kalfsragout en heerlijke béchamelsaus zal u zeker het bord doen …. schoonlikken!

  • Kikkererwtenhummus

    Alle ingrediënten in onze verrukkelijke hummus maken hem uitgesproken Apulisch. De gecombineerde smaken van de Apulische kikkererwten, tahini, gegrilde artisjokken, geroosterde paprika's, sinaasappelschil, citroenschil en rozemarijn maken onze hummus anders dan alle andere!

  • Deeg

    Ons langzaam gerezen panzerotti deeg is 100% veganistisch. Het bevat de hoogste kwaliteit extra vergine olijfolie, twee soorten meel, zuurdesem, en andere geheime ingrediënten!

  • Stufato

    Deze traditionele boerenstoofpot met uien, olijven, kappertjes en kerstomaatjes doet ons denken aan de aroma's van Salento, Italië. Deze unieke combinatie van smaken trotseert het verstrijken van de tijd. Stufato di Cipolla is een Zuid-Italiaans recept.

  • Capocollo Ham

    Capocollo di Martina Franca wordt erkend als de best bewaarde ham in Puglia! Deze zeldzame gewaardeerde ham wordt gemaakt van de spieren tussen de kop en de nek van het varken. Het maken van deze smakelijke ham is echt een karwei van liefde en neemt vele maanden in beslag. De ham is ongelooflijk smaakvol en aromatisch met een vleugje zwarte peperkorrels, tijm, laurier, wijn en een aangename rokerigheid om het geheel af te ronden.

  • Gerookte tonijncarpaccio

    We gebruiken verse, flinterdun gesneden geelvintonijn die op beukenhout wordt gerookt om hem een unieke, heerlijke smaak te geven. Het ziet er prachtig helder roze uit, vergelijkbaar met onze geconserveerde ham. Vertrouw ons als we zeggen dat het zeker tonijn is, geen ham!

  • Ingemaakte rode uien

    Onze zelfgemaakte ingemaakte uien hebben een unieke aromatische twist met ingrediënten zoals rosé wijn, biologische mandarijn honing, en laurier.

  • Salsa Tonnata

    Kurkuma, bieslook, citroenschil en sinaasappelschil maken deze salsa tonnata uniek uit Apulië. De heldere citroenachtige smaken geven deze condiment een fris zomers gevoel.

  • Spumone

    Spumone is de koning van alle ijsjes en een waar symbool van Puglia! Er bestaan veel verschillende variaties op dit klassieke dessert. De traditionele spumone heeft echter een in likeur gedrenkte biscuitkern met hazelnoten, omgeven door chocolade-ijs. Het werd gewoonlijk altijd in een ronde kom gegoten, waardoor het zijn klassieke koepelvorm kreeg.

  • Pasticciotto Leccese

    Deze zoete cake werd in de jaren 1700 uitgevonden door Andrea Ascalone in de stad Galatina in Lecce, Italië. Het dessert werd bij toeval gecreëerd door ingrediënten van grote restjes tortas te gebruiken om één klein smakelijk gebakje te maken. De naam pasticcio betekent losjes 'ongelukje' of 'puinhoop'. Wij serveren de klassieke versie van dit gebak uit het historische Caffé Alvino, Piazza S.Oronzo in Lecce, dat een rijke en smaakvolle vla bevat.

  • Dolcenella

    Niet je moeder's Nutella! Onze 100% in Puglia geproduceerde, palmolievrije hazelnootpasta wordt alleen maar beter als hij in ons panzerottideeg wordt gestopt.

  • Koffie

    De familie Battista brandt vakkundig al langer dan 80 jaar koffie. Hun uitgebreide ervaring heeft hen een natuurlijk talent gegeven voor het produceren van prachtig rijke en volle koffiemelanges waar zovelen van genieten. Wij serveren met trots hun hoogste kwaliteit, biologische, en fairtrade hoger gamma melange in elk kopje!

  • >

    Visit our new webshop

  • >

    Maak een account aan en profiteer van de vele voordelen

    10% Korting
    op uw 1e bestelling
  • >

    Insert Promo Code: 10%PANZERO1ST

  • >
    Bewaar en beheer je afleverings- en factuuradressen
  • >
    Geen vervelende gegevensinvoer meer bij het bestellen
  • >
    Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbiedingen en kortingsbonnen

Follow us

  • Facebook PanzeroApulianStrEatFood
  • Instagram panzeroitalianstreatfood
  • TikTok @panzeroitalianstreatfood
  • Twitter @panzeronl
  • Youtube
  • Linkedin
2024 - Panzerò Italy at First Bite - Ⓒ All rights reserved